Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad är Försäkringskassans kundforum?

Vad är Försäkringskassans kundforum och hur fungerar det?

Försäkringskassan Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Välkommen till Försäkringskassans kundforum för generella frågor och svar om din sjukskrivning!

  Här kan du söka svar på dina frågor som rör sjukskrivning eller ställa en egen fråga om du inte hittar ett svar som passar din situation. Det som skrivs på denna sida blir allmän handling. Lämna därför aldrig ut personliga uppgifter så som personnummer, kontonummer eller liknande. Om du har frågor om ditt enskilda ärende kan du istället logga in på Mina sidor. Där kan du bland annat se när pengarna kommer, om beslut har tagits eller ändra ditt kontonummer.

  Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga personuppgifter samt inlägg som är stötande, uppviglande eller som kränker enskildas personliga integritet. Detta innebär bland annat att vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg där påhopp på person eller organisation förekommer. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som skrivs i uppenbart marknadsföringssyfte och/eller marknadsföring av lediga tjänster. Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget. Om någon annan än Försäkringskassan eller våra experter svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det inlägget.

  Hur hittar jag svaret på min fråga?
  Vi rekommenderar att använda sökfunktionen som du finner uppe höger på sidan. När du börjar skriva en fråga kommer du även att få upp förslag på andra inlägg som möjligtvis besvarar din fråga. Du kan även manuellt bläddra igenom forumets kategorier för att hitta ditt svar.
  Hittar du inte svaret kan du givetvis ställa frågan. Försök att skriva en tydlig och beskrivande rubrik.

  När kan jag vänta mig ett svar?
  Vår ambition är att alla som ställer frågor till oss under våra öppettider ska få svar inom 24 timmar. Tillfällen då vi har många frågor kan svarstiden bli något längre.

  Våra öppettider är:

  Måndag - fredag 8.00 - 16.00

  Hur vet jag när ni har besvarat min fråga?
  Ett e-postmeddelande skickas till dig när du har fått svar. I meddelandet finns en länk som tar dig direkt till svaret. E-postadressen visas aldrig publikt utan är endast synlig för forumets redaktörer.

  Jag har råkat skriva ut personlig information, hur gör jag för att ta bort mitt inlägg?
  Till höger om ditt inlägg finns en ikon som ser ut som en triangel. Klicka på ikonen och därefter "Rapportera inlägg". En redaktör kommer att efter dina önskemål censurera eller ta bort inlägget. Observera att det kan ta upp till 24 timmar innan rapporten hanteras.

  Försäkringskassan
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.