Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Intyg om godkänd närståendepenning att ge till arbetsgivare?

Hej. Jag har ansökt om närståendepenning och skickat in intyg till er och även fått utbetalningar. Min arbetsgivare frågar dock efter något intyg från er att det är godkänt. Hur får jag detta?

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  Det skickas inte ut något brev om att närståendepenningen är godkänd, däremot kan du visa din arbetsgivare de utbetalningsbesked du fått gällande närståendepenning, de finns på mina sidor. Om du inte har tillgång till mina sidor är du välkommen att kontakta oss på 0771-524 524 så kan vi skicka dem till dig per post.

  Om din arbetsgivare har ytterligare frågor gällande närståendepenning kan du hänvisa dem till att kontakta oss på vårt telefonnummer för partners på 0771-17 90 00.

  Hälsningar
  Camilla Kundtjänsthandläggare
 • Hej.
  Min arbetsgivare vill ha intyg på anhörigpenning, de vill se att den är beviljad och vill ha min anhörige läkarintyg Vilket de inte har rätt till.. 
  Hur kan jag få ett slags intyg från er
  som ett slags bevis på att jag tar ut anhörigpenning? Vad räcker med att visa upp för sin chef? Tacksam för svar. 


  Catarina
 • Hej Catarina!

  Som föregående handläggare har svarat så skickar vi inte ut något beslut eller intyg när man beviljats närståendepenning. Förslaget är alltså att du visar dina utbetalningar om närståendepenning. Du hittar utbetalningar som är gjorda på Mina sidor.


  Hälsningar
  Åsa Kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.