Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

digitala brev

Kan man skicka digitala brev till er?

Kommentarer

 • Hej Ewa!

  Du kan skicka epost till Försäkringskassan, men då kan vi endast besvara generella frågor. Vi avråder från att skicka personuppgifter då vi inte kan garantera sekretess enligt GDPR. Vissa handlingar så som läkarintyg kan skickas elektroniskt via 1177.se, eller av läkaren.

  Om ditt brev innehåller personuppgifter rekommenderar vi att du skickar brevet med vanlig post till Försäkringskassans inläsningscentral, 839 88 Östersund. Det är viktigt att du skriver ditt personnummer i brevet, så att vi kan skanna det i ditt ärende.

  Om du vill skicka generella frågor med epost är adressen kundcenter@forsakringskassan.se

  Hälsningar
  Madeleine
 • Ja man kan få autosvar där FK:s personal angett tjänstledig till och med 2019 (vet alltså inte om de är lediga själva eller inte...?!) men det stämde visst inte. Man kan få brev där FK:s personal skrivit att de ser fram emot svar från rättsavdelningen..."snyggt och trevligt" skrivet efter det FK gjort. Fick magsår. Hånad för att min man klarar vår ekonomi trots sjukdom. Tar cellgifter precis som jag. Man kan få läsa i journal att kund klarar ekonomin...en kommentar som FK slänger dit i mejl. Ämnet var varför FK inte skickat ut brev om nya regler. Vet inte varför FK kommentar ekonomi då...men ni har ju förändrat er "lite". FK meddelar andra kundgrupper om nya regler. FK skriver att ni ska hjälpa era kunder. Att håna är inte att hjälpa FK...eftersom FK verkar ha stora problem med detta finns säkert kurser som något privat vårdföretag kan tjäna pengar på. Då blir det bra för några i allafall...inte FK:s kunder men ändå...  Så när ska FK börja tala om vad ni antecknar i era kunders journaler? Inspelade samtal under flera års tid som visar att FK inte gjort detta tidigare. Glömde FK detta.
  !
 • Hej!

  Här på vårt kundforum kan vi svara på generella frågor och inte enskilda ärenden. Om du har frågor om ditt ärende eller vill lämna synpunkter om ett ärende är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 0771-524 524.


  Hälsningar
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.